Шеф в СДВР разкри как разфасованите Йордан и Марияна са подписали смъртната си присъда |

Рибар е отишъл за обичайното му занимание край Негован и намира череп, след това веднага звъни на 112. Отидохме на място да направим оглед. Черепът беше със съвсем малко тъкан и коса. 

Това обясни във връзка с двойното убийство от Негован началникът на сектор „Криминална полиция” в СДВР комисар Ангел Бадънков в ефира на bTV.

„Започнахме да намираме части от телата на жертвите. Те бяха разхвърляни. Имаше части от телата във водата, в тръстиката, брутална гледка. За първи път работя по такъв случай. 

Първоначално нямаше никакви годни следи да тръгнем по евентуалните извършители. 

До известна степен снимките на дрехите, които разпространихме, помогнаха. Това престъпление е планирано много професионално. Единият от извършителите е лежал 4 пъти в затвора – Георги. За кражби, хулигански действия“, разясни полицейският шеф. 

„И двамата извършители имат криминални прояви, явно интелектуалното ниво им е нулево и не са могли да си намерят нормална работа. Те са били доста добри майстори.

От този бизнес, с който се занимават, предполагам са изкарвали добри пари. Това престъпление е планирано 1 година. Георги е познавал жертвите от 15 години, той е бил техен майстор“, добави още Бадънков.

„Жертвите са били заможни, доста често са прибягвали до неговите услуги. Имали са му доверие и са му споделяли неща, които не е трябвало. Мъжът е бил изключително добър и доверчив човек.

Човекът му е споделял, че разполага с финансови средства, с имоти, от които взимат наеми, а най-лошото, което му е споделил, е че е продал апартамент в кв. „Емил Марков“. Също така е споделил на Георги, че банките дават много малки лихви и с това си е подписал смъртната присъда. 

Един от извършителите е подарил огърлица на жертвата на своята съпруга“, добави още началникът на сектор „Криминална полиция“ в СДВР. 

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"