Гърми скандал: Армен Назарян отрече да е издигал Манолова за кмет на София! |

Изненадах се, когато видях името си в Инициативния комитет за кандидатурата й. Познавам я, но не сме се срещали поне от една година. Много уважавам както нея, така и Йорданка Фандъкова.“ Това е заявил двукратният олимпийски шампион Армен Назарян пред в.

„Галерия“.

Неговото име бе обявено в инициативния комитет, който издигна кандидатурата на Мая Манолова.

Назарян останал изненадан от това, че името му е тиражирано в Инициативния комитет, издигнал кандидатурата на Мая Манолова за кмет на София.

Прославеният борец който е старши треньор на националния ни тим по борба класически стил, е заедно с отбора в Казахстан, където неговите възпитаници ще премерят сили на започващото световно първенство.

„20 години съм в България и никога не съм се месил в политиката. Стоял съм далече и съм живял с разбирането, че мога да бъда далеч по-полезен в спорта, където ми е силата.

Затова съм учуден, че името ми фигурира в Инициативния комитет за издигането на Мая Манолова за кмет на София. Не съм се срещал с нея повече от година, не съм се подписвал под каквито и да било инициативи и нямам представа кой е решил да ме включи“, разказва Назарян.

Това в никакъв случай не означава, че не уважавам госпожа Манолова, както уважавам и госпожа Йорданка Фандъкова. Обичам България и българския народ и съм бил истински горд да се развява трибагреника в чест на победите ми. Не мога да бъда достатъчно полезен като активен участник в политическия живот, но мога да съм полезен с идеите си за развитието на спорта в България.

Все още не съм решил коя кандидатура да подкрепя за местните избори. Вероятно ще направя избора си, след като се запозная с това кой какви идеи има за развитието на детско-юношеския спорт и за изграждането на спортни терени и зали в София“, обяснява двукратният олимпийски шампион.


Името и визитката на Армен Азарян беше в списъка с учредителите, разпространен от щаба на Мая Манолова.

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"