Младен, който заедно с баща си хвърли трупа на съсед в кладенец, моли за милост, но съдът… |

Младен Ил., привлечен като обвиняем заедно с баща си затова, че през юли тази година убили свой съсед от търговищкото село Давидово и го захвърлили в кладенец, ще продължи да пребивава в ареста.
 
Днес състав на Апелативен съд – Варна потвърди определение на ОС-Търговище, с което на 42 годишния обвиняем е било отказано изменение на мярката за неотклонение.

Ново убийство с невиждана жестокост потресе България!
 
Пресслужбата на Варненския апелативен съд припомня, че Младен и баща му са в ареста от 20 август.

Още първите следствени действия установили, че 54-годишен мъж е бил убит на 20 юли и хвърлен жив в петметров кладенец.
 
Според обвинението, убийството е било извършено през деня. Тримата били в дългогодишни междусъседски конфликти, повечето от които били провокирани от убития. Тялото му е било намерено няколко дни след сигнал, подаден от близките му.
 
Днес съставът на Апелативния съд сподели основанията на първата съдебна инстанция за потвърждаване на постоянния арест на Младен Ил.
 
Събраните в хода на разследването доказателства водят и този съд до обосновано  предположение, че обвиняемият е  извършител на  престъплението, за което е привлечен.
 
Съдът отчита не само тежестта на престъпното деяние, което се наказва със затвор и от 10 до 20 години, но и съдебното минало на Младен, осъждан 4 пъти за различни престъпления. 
 
Преценката на тези факти дава основание да се потвърди и извода, че съвсем реална е опасността обвиняемият да  извърши  престъпление или да се укрие.
 
Определението на Апелативен съд – Варна, с което си потвърждава постоянния арест на Младен Ил., привлечен като обвиняем заедно с баща си затова, че убили свой съсед от търговищкото село Давидово не подлежи на обжалване.
 

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"